finomat főztem ma, nagyon szívesen főznék gyakrabban, meg lennék szakács továbbra is. Olyan éttermem lenne természetesen, aminek van külön roštilj része. Pljeskavicát akarok.
Egészen
2008.12.30. 23:10 marvlev
2 komment
Címkék: kaja
A bejegyzés trackback címe:
https://egyedullakos.blog.hu/api/trackback/id/tr46849519
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
tiborz 2008.12.31. 14:32:59
ó, apropos főzés: kell-e akkor a sósavam? :)
marvlev 2008.12.31. 14:55:51
még nem szántam rá magam :D
egyik pajti ajánlott vmi nagyon profi pont erre való kaparót, először azzal megyek rá. a sósav a legvége lesz :)
egyik pajti ajánlott vmi nagyon profi pont erre való kaparót, először azzal megyek rá. a sósav a legvége lesz :)
Utolsó kommentek